Returpolitik

BrillBird Danmark tilbyder gratis returnering og refusion.

Er du ikke 100% tilfreds med din seneste BrillBird Denmark køb? Vi vil med glæde tage imod dine returneringer og ombytning på produkter der er I en original tilstand, inden for 14 efter modtagelsen af din ordre.

Uanset hvilket produkt du returnere skal den være I samme tilstand som da du modtog den. Returneret produkter må ikke være brugt eller forringet på nogen måder. Alle produkter vil blive vurderet individuelt ved returnering.

Vi giver en gratis returlabel, til hver ordre. Du kan bruge den inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre. Hvis du vil fortage en 2 returninger, opkræver vi et gebyr, der trækkes fra din refusion

Hvis varerne er beskadiget ved levering, kan du sende dem tilbage gratis og få fuld refundering.

Hvis din refundering accepteres, refundere vi den pris du betalte for din vare med betalingsmetode du brugte til at betale for produktet.

Hvis vi modtager en returneret vare I en uhensigtsmæssig tilstand, vil refunderingen blive annulleret og varen/ varerne vil blive sendt tilbage til dig, hvis du overtager forsendelsesgebyret.

De varer, du ønsker at returnere er dit ansvar, indtil vi modtager dem. Det er en god idé at forsikre værdien af de varer, du returnerer og få et porto bevis.

Vi er ikke ansvarlige for nogen produkter der er returneres til os ved en fejltagelse.

Returnering tager normal optil 14 dage at modtage og behandle. Når din returnering er behandlet, udstedes en refusion tilbage til den betalingsmetode du brugte til at betale for produktet. Dette kan tage optil 5 arbejdsdage. Vi vil holde kontakten med dig undervejs og sender dig en e-mail du det hele er gået igennem.

Hvis du har spørgsmål angående din refundering, kan du kontakte os :

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information