Brill Pro Max UV/LED Lamp

1.199,00kr.

Effektiv UV/LED lampe med 18 stærke pærer med kombineret UV / LED-lys (36W) og bevægelsessensor

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): BB282414 Kategori:
SHARE

Beskrivelse

En ny og revolutionerende lampe med et moderne, praktisk og elegant design, men også med ultramoderne funktioner: bevægelsessensor, pærer med kombineret UV + LED-lys. Det er en let lampe, der kun fylder lidt og alligevel tørrer fuldstændigt og hurtigt ethvert BrillBird-materiale.

Når hånden sættes i lampen, lyser pærerne automatisk. Timeren kan indstilles til 30 eller 60 sekunder eller +100 sekunder, når bevægelsessensoren er aktiveret.

Hvilken slags lys har denne lampe?
Pro Max-lampen er en effektiv lampe med 18 stærke pærer med kombineret UV / LED-lys (36W), hvilket reducerer tørringstiden for Gels eller Gel & Lacs betydeligt.

Hvilke typer negle anbefales Pro Max-lampen til?
Pro Max lampen er specielt skabt til manicure og pedicure med gelac, hvor alle typer semi-permanente neglelak tørres, også dem med glitter.

Hvem anbefaler vi Pro Max-lampen til?
Vi anbefaler Pro Max-lampen til negletekniker der er specialiseret i gelac eller pedicure med gel eller gelac.

Du kan ikke bestille ekstra pærer til denne lampe, men vi tilbyder 2 års garanti, hvis du er privatperson, eller 1 års garanti, hvis du har virksomhed. Under garantien ændrer eller reparerer vi dem gratis, og efter afslutningen af ​​garantiperioden reparerer vores service din lampe mod et gebyr. Du skal vide, at LED-pærer er meget mere modstandsdygtige end UV-rør, så PRO Max-lampen har længere levetid.

Resumé
Lampe med kombineret UV / LED-lys
Praktisk og moderne design
Bevægelsessensor
Ideel til manicure med gelac

Tekniske specifikationer
Nominel indgang: 100-240V, 50/60 Hz, 0,5A
Effekt: 36W ± 10%
Ampere: 1,5 A, 12 V
Vægt: 217 g
Dimensioner: 210 * 120 * 80mm

Oplysninger

Forsendelse
Vi tilbyder i øjeblikket gratis fragt til PakkeShop på alle ordrer over 500 kr.

Retur og Udveksling
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os inden for 14 dage for bytte eller tilbagebetaling. Mere info.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information

Tilføjet til ønskeliste Se ønskeliste