Hypnotic Gel&Lac 4ml #211 Viva Magenta

129,00kr.

Den nye generation af gel polish. Takket være den nyeste udvikling, er vores farver mere pigmenterede. Det betyder de kan lægges i tynde lag og stadig være heldækkende. Derved undgår du at produktet “krymper/krøller” ved hærdning.

Den tætte konsistens gør, at produktet ikke flyder ud ved neglebåndene og kan påføres uden striber. Nu lettere at soake, hvilket gør dem blide over for neglene.

Dine kunder kan hurtigt beslutte sig ved at se på de indfarvede flasker.

Indeholder 8ml.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5999077695309 Kategorier: , Tag:
SHARE

Beskrivelse

Meget klare og rene farver. Farven er slidstærk og gulner heller ikke. Produktet flyder godt ud og efterlader ikke penselstrøg når det hærder. Hvis du kombinerer dette produkt med vores Hypnotic Gel&Lac Bond og Top, vil du have smukke negle i minimum 3 uger. Hærdning: 2-3 min i UV, 1-1 min i LED og 1 min i kombineret UV/LED.

Oplysninger

Forsendelse
Vi tilbyder i øjeblikket gratis fragt til PakkeShop på alle ordrer over 500 kr.

Retur og Udveksling
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os inden for 14 dage for bytte eller tilbagebetaling. Mere info.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information