Liquid Metal Gel&amp

129,00kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BB655151 Kategori:
SHARE

Beskrivelse

Liquid metal effekt, ægte metallisk glans Gel & Lac hos BrillBird! Metalliske farver med ekstremt god opacitet. Coat dine negle med en spejllignende, ikke-jernholdig metalglitter, der aldrig er set før.

LIQUID METAL GEL&LAK STEP BY STEP

1. 1. 1. Påfør et lag Bond og et lag Extra Top på overfladen. Husk at lukke neglens kant og derefter placere den i lampen.

2. Påfør den tidligere rystede Liquid Metal-farve i et tyndt lag. Påfør den kun én gang ét sted med hurtige bevægelser. Dæk aldrig neglens kant med farven!

3. Hær altid farven i en lampe i 4 minutter. Denne tid er absolut nødvendig, selvom farven ser ud til at tørre ud hurtigere.

4. Hvis er nødvendigt , påfør et nyt lag Liquid Metal Gel & Lac-farve som tidligere beskrevet med hurtige bevægelser, tyndt, og pas på ikke at smøre kanten af ​​neglen med farven!

5. Sørg også for at sætte lampen i 4 minutter for anden gang.

6. Påfør Liquid Metal Gel & Lac Top, det er vigtigt at bruge den topcoat, der er udviklet til denne produktfamilie. Påfør det med hurtige bevægelser, luk neglekanten med det og start med at hærde det i lampen straks søm for negle.

7. Hær dem i UV-lampen i 4 minutter eller 2 minutter i LED-lampe, og rengør derefter overfladen i slutningen af ​​processen med en Cleaner wipe.

8. VIGTIGT! Real Silver og Real Gold farver kræver ikke Liquid Metal Top, du kan bruge dem med Hypnotic Gel & Lac Top eller Extra Top, men Liquid Metal farver fungerer kun perfekt med Liquid Metal Gel & Lac Top!

Hærdetid: 4 minutter i UV-lampe, 2 minutter i LED-lampe.

liquid sbs

kovacserakari 1

Oplysninger

Forsendelse
Vi tilbyder i øjeblikket gratis fragt til PakkeShop på alle ordrer over 500 kr.

Retur og Udveksling
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os inden for 14 dage for bytte eller tilbagebetaling. Mere info.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information