Nail Art Drops

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): BB539329 Kategori:
SHARE

Beskrivelse

Prøv den nye Nail Art Drops dekorationsteknik. Nail Art Drops er en tynd væske, som du kan anvende med børsten i mindre eller større dråber på neglens overfladen, og danne kontur med den. Ved at kombinere de 3 basale farver, kan du lave mange flere farver og nuancer.

Anvendelse: Efter påføring af 2 lags farver til de forberedte negle, påføres et ekstra top coat på neglen og udjævn det med en buffer, derefter påføres Nail Art Drops på overfladen. Rengøringsmiddel, Primer, Akryls remover kan anvendes som hjælpevæske til yderligere formet prøver. Efter lufttørring, tildækkes prøven med et tyndt lag Extra Top. Sørg for at du anvender så små penselstrøg så muligt for at undgå ridser på mønsteret. Påfør Matt Extra Top til den hærdede overflade af the Extra Top for at opnå et mat udtryk. Brug ikke the Extra Top No Blue eller Brill Top Gel.

Det binder til luften. 4 ml.

Oplysninger

Forsendelse
Vi tilbyder i øjeblikket gratis fragt til PakkeShop på alle ordrer over 500 kr.

Retur og Udveksling
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os inden for 14 dage for bytte eller tilbagebetaling. Mere info.

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information