Tilbud

Salon Juledesign med Opstart Tilbud

399,00kr.-11% OFF

Vær med på tidens trend og lær smukke hurtige juledesign som du kan bruge i din klinik, veninder eller dig selv.

Diplomgivende.

In stock

Varenummer (SKU): BB568881 Kategori:
SHARE

Beskrivelse

Online workshop

Så er den her. Vi har gjort vores yderste for at sammensætte en online workshop med juledesign. Det er sammensat, så det er designs, du nemt og hurtigt kan lave på kunder eller dig selv.

I denne workshop gennemgår Jeanette materialerne og giver en udførlig liste over de forskellige produkter. Samtidig med det, får du hele 13 forskellige designs, alt i julens ånd. Der ligger flere timers video materiale. I har adgang til workshoppen i 6 måneder. Oven i det hele, har vi lagt en rabatkode ind på hele 15% til køb i shoppen. Koden finder du på materiale listen inde på workshoppens Facebook side. Det er en engangs kode.

Denne workshop er diplomgivende. Dette afsendes digitalt. Efter godkendelse af designs.

Oplysninger

Forsendelse
Vi tilbyder i øjeblikket gratis fragt til PakkeShop på alle ordrer over 500 kr.

Retur og Udveksling
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os inden for 14 dage for bytte eller tilbagebetaling. Mere info.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil kun blive brugt til at understøtte din oplevelse her i webshoppen. Endvidere bruger vi dine data til at styre din konto her hos os eller til andre formål som beskrevet i vor Politik for personoplysninger. Vi hverken leverer eller sælger dine data til tredjepart.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Danmark

BRiLLBIRD med sit præmie negleprodukt fås i næsten 30 lande, inkluderet Danmark.

Vi er stolte af at repræsentere et ægte mærke af neglekunst af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på marked med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD i højeste kvalitet, professionelt og let tilgængeligt.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og modtager sømteknikere fra alle niveauer velkommen; fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterkonkurrencer. Vores kurser er praktiske, og vores instruktører giver løbende venlig og direkte hjælp.

BB Food

Lad os blive venner...

Bare skriv nogle detaljer ned, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt information

Tilføjet til ønskeliste Se ønskeliste